Sportruimte 2

Deze ruimte is ingericht voor onder andere de "medische" lessen, de individuele lessen en de cardio lessen.
Lessen die allemaal een uur duren.

"Medische" lessen:[1348483115]-medische les margien.JPG

In deze lessen sport een grote variatie aan mensen. Denk aan mensen op leeftijd, of mensen met een beperking door operatie of ziekte. Mensen die om welke reden dan ook in conditie zijn teruggelopen, waardoor een allround les nog net een brug te ver is. Kortom, lessen met een mild karakter die ervoor zorgen dat de conditie voor de "Algemene dagelijkse levensverrichtingen" vergroot danwel in stand gehouden wordt.
Er worden in deze les dus geen medische handelingen verricht, want daartoe zijn wij niet bevoegd. 


Individuele lessen:

[1350078313]-individuele begeleiding.JPGWanneer u besloten hebt bij ons te willen komen sporten, krijgt u na de intake twee tot vier individuele lessen om bekend te raken met de apparatuur en de oefeningen. Het grote voordeel van deze individuele lessen is dat u één op één begeleidt wordt en wij zo op die manier kunnen inschatten in welke les u het beste past.





Cardio lessen:[1350078341]-sportruimte 2.JPG

Dit zijn lessen waarin een uur lang alleen maar gebruik gemaakt wordt van de cardiotoestellen, zoals loopband, fiets, crosstrainer, roeier, etc. Ideale lessen als u het uithoudingsvermogen van uw hart-long systeem wilt vergroten.