De 2de Fit & Fun Dag van Sportpraktijk Brielle


Op 12 februari jl. organiseerde Sportpraktijk Brielle haar jaarlijkse Fit & Fun Dag. Dit jaar is gekozen voor Paviljoen de Kogeloven in Oostvoorne.


Het beloofde een regenachtige dag te worden, maar Susan en Aryanna, de initiatiefnemers van dit evenement, bleven goede hoop houden. En jawel, bij de aanvang van het evenement was het droog en dat is het de hele ochtend gebleven. Er hadden zich 19 mensen aangemeld die we in drie groepen hebben verdeeld. Voor het eerste deel van de ochtend hebben de drie teams gebruik gemaakt van alle faciliteiten rond de Kogeloven. Zo was er in de speeltuin, een parcours uitgezet voor jong en oud. Werd er, rond de picknick tafels, de hand gelegd aan de breinbrekers. Mocht de entree en de parkeerplaats gebruikt worden als racebaan, met rolstoel en step, en kon het bos achter het Paviljoen gebruikt worden voor het “kogel” zoeken.


In een korte pauze werd uitgeweken naar het Stenen Baak, een mooi historisch stuk, tegenover Paviljoen de Kogeloven, dat in de zomermaanden bezichtigd kan worden. Erik vertelde de deelnemers iets over de geschiedenis van deze plek en daarna werden de deelnemers getest middels een quiz over deze vuurtoren, met zijn kanonnen en kogeloven. Het tweede deel van de ochtend werd gebruikt voor oud Hollandse spelen, als aardappelpoepen, blikgooien, tegelrace, de reuzenbal en de fijnproeverij. Moe maar voldaan werden, aan het begin van de middag, de sporters van Sportpraktijk Brielle in het restaurant voorzien van een kop koffie en heerlijk stuk appelgebak met slagroom. Een mooie afsluiting van deze sportieve gezellige ochtend.

[1329856219]-FitEnFun2011.png


Voor foto's zie: https://picasaweb.google.com/sportpraktijkbrielle/FitFunDag2011#